Nordisk Entreprenad & Förvaltning  AB (tidigare STHL Bygg) arbetar efter tre enkla ledord: kompetens, kvalitet och kundnöjdhet. I flera år har vi tagit oss an utmaningar, stora som små, och försökt att alltid överträffa våra uppdragsgivares förväntningar.

Vi vet hur viktigt det är att ett arbete utförs med hög kvalitet och standard och oavsett vad för typ av arbete vi tar oss an så gör vi alltid vårt bästa för att leverera just det. Detta gör vi genom att vara lyhörda mot era önskemål, tydliga i vår rådgivning samt tillgängliga för kommunikation. Det som skiljer oss från många andra företag är att vi har samlat allt under ett tak och kan erbjuda lösningar inom alla områden som en renovering kan kräva, så som våtrum, rör, el, snickeri, etc. Vi har självklart samtliga nödvändiga certifikat och tillhandahåller kvalitetsdokument och garantier efter varje avslutat arbete!

Varför Nordisk EF?
Vi kan hjälpa dig oavsett i vilket skede av processen du befinner dig i. Har du precis bestämt dig för att du vill renovera i din bostad? Vi kan hjälpa dig med projektering, planering samt rådgivning inför materialinköp.

Vårt mål är att kunna erbjuda tydliga och smidiga lösningar och göra allt för att underlätta för dig som kund, och vår vision är att våra kunder ska vara helnöjda med vårt arbete!

Våra kunder
Det är alltid svårt att veta vilken kvalitet man får när man beställer en tjänst. Det bästa sättet att få kunskap om ett tjänsteföretag och kvaliteten på tjänsterna är genom tidigare referenser.

Genom åren har vi haft nöjet att arbeta med alla typer av kunder, stora som små. Oavsett vilken typ av kund du är och vilket typ av arbete du önskar att få utfört så har vi goda referenser på tidigare nöjda kunder. Tveka inte med att höra av dig vid önskemål av referenser.

KONTAKT OCH OFFERTFÖRFRÅGAN